Lähde teatteriin osastosi matkassa 6.11.2021

5.10.2021

Vaihda vapaalle osastosi matkassa

Osastosi haluaa tarjota iloa ja yhdessäoloa arjen keskelle, lähde siis yksin tai avecin kanssa nauttimaan ratkiriemukkaasta esityksestä Aleksanterin teatterin lavalla. Toimi pian, lippuja jaossa vain rajoitettu 40 kpl määrä, ole siis nopea. Omavastuu osuus on 15€/hlö ja tällä saat ruokailun paikan päällä ruokajuoman kera sekä elämyksen esityksen muodossa teatterin lavalla. 

Sitovat ilmoittautumiset tekstiviestillä perjantaihin 8.10.2021 kello 13.30 mennessä osaston puheenjohtajalle Janne Gren p. 050 4116240 . Tekstiviestiin oma nimesi ja Rakennusliiton jäsenkortin numerosi, jos mukaasi lähtee avec niin silloin myös hänen nimensä viestiin. Paikat varataan järjestyksessä ja lipun saaville vastataan henkilökohtaisesti.


ShoWhat - On the Road Again!

Tätä on odotettu! Syksyllä 2021 Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee pakkaavat vihdoinkin paljettimekkonsa ja peruukkinsa ja lähtevät kiertämään Suomea uuden, ennen näkemättömän show'n voimin. Rakastettujen klassikkojen rinnalle lavalle kipuaa joukko uusia ja ajankohtaisia, yllättäviäkin tuttavuuksia.

Ketä? Se selviää, kun saavut paikalle, vaihdat vapaalle ja annat Osku Heiskasen ja Jarkko Valteen tarjoilla sinulle ikimuistoisen illan, josta ei naurua ja loistetta puutu. Tästä ei pikkujoulut parane!

Show'n kesto noin 1 h 45 min sisältäen väliajan. Suositellaan yli 12-vuotiaille.